Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
K waorsjouwing draof
Muijz (Euverlèk | biedrages)
K vandalisme EC; typo's
Tekslien 11:
Beste Muijz, hoefst oans nyt te fertellen wy't wij hier altemaal blokkere moete. Wy binne folwassen minsen en wy salle op basis fan wat Creugers '''hier''' doet wel beslute of't we him blokkere of nyt. Daarnaast binne sowel Cicero as ik útbreid aktyf op nl: en hewwe dy hele diskussy folgd. Bowendyn hew ik in de Nederlandse Kroech segd dat we him in de gaten houde. Lees ut oars mar ins werom, ut staat folgens mij noch in ut Achterkamerke. Of twyfelst soms aan ozze ferstandelike fermogens? [[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlik_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 11:30 (CEST)
 
:Beste HaafLimbo, mijn excuses dat ik in het Nederlands antwoord. Je schrijft - onder het kopje "Wij zijn ook volwassen mensen" - dat ik jullie niet hoef te vertellen wie jullie allemaal moeten blokkeren. Dat ben ik geheel met je eens; mag ik verwijzen naar mijn Gebroeker-paginagebroekerspazjena, waar ik schrijf: ''Ik zal me vooralsnog <u>niet met jullie interne gang van zaken bemoeien</u> maar beperk me tot het <u>signaleren</u> van door Creugers gepleegd plagiaat.''
 
: [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:05 (CEST)
Tekslien 17:
::Hm, doe ik eens moeite om iemand in [[Stadsfries|zijn moedertaal]] te woord te staan... maar dat terzijde, het gaat mij (en Cicero ook) er maar om dat wij de zaak al een hele tijd in de gaten houden en dat je dat kon weten. Cicero is nu trouwes überstresst van nl: vertrokken. Ik wil iedereen van nl: vragen de zaak hier te laten rusten en als het even kan daar ook een wat gematigder toon aan te nemen; zo is er geen lol meer aan (wat uiteraard onverlet laat dat er wmb op auteursrechten gelet moet worden). [[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlik_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:23 (CEST)
 
:::(Ik beheers het stadsfries mondeling wel, maar schriftelijk niet, vandaar. Het is overigens ook niet de taal die ik van mijn moeder heb geleerd.) Ik beschouw mijn aanwezigheid hier als zuiver ondersteunend. Ik heb mij op nl: uitgebreid in het verschijnsel-Creugers verdiept; het zou toch zonde zijn indien alle informaatieinformatie die ik daarbij heb opgedaan deze Wiki alleen via-via bereikt, en hier gedeeltelijk opnieuw moet worden uitgezocht, terwijl het voor mij een kleine moeite is om mijn bevindingen ook hier te signaleren. En nogmaals: als meer dan ''signalerend'' zie ik mijn rol hier vooralsnog niet. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:36 (CEST)
 
==Privacy==
Tekslien 36:
:En mag ik u dan allen hartelijk danken voor uw gastvrije welkom hier? [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:44 (CEST)
 
::::@Muijz: jij komt hier naar eigen zeggen alleen maar om ons in te lichten over Creugers. Dan vind ik het wel vreemd dat je daarna gaat schelden op de Limburgse gewoonte om alle andere Nederlanders ''Hollenders'' te noemen - vertel mij maar eens wat dat ermee te maken heeft. Vervolgens beweer jij dat de Limburgers - volgens Creugers - zo verheven zijn boven de andere Nederlanders, dan zitten we toch niet ver meer van een beschuldiging dat Creugers aan eugenetica doet. Zo word je hier duidelijk een partij in een conflict en doe je dus meer dan ons:Geachte heer Creugers, mijn excuses dat ik in het Nederlands antwoord. Ten eerste kunt u uw klachtinlichten over decopyrightschendingen gangdoor van zaken op de Nederlandstalige Wikipedia beter op de ''Nederlandstalige'' Wikipedia aan de orde stellen. Ten tweede ben ik ''geen'' moderatorCreugers, ookwaar niet op nl:. Ten derde kan ''iedereen'' in een wiki wijzigingen aanbrengen; daar hoeft men geen moderator voor te zijn. Gelet op de gastvrijheid van de Limburgers - die boven die van alle andere Nederlanders verheven schijnt te zijn - zult u ongetwijfeld een Limburger bereid vinden de door uw gewenste wijziging uit te voeren. Overigens gaat u in deze kwestie zelf ookof niet helemaal vrij juit. Was u het niet, die allerlei privé-informatie over de heer Stevenhagen onder onze aandacht bracht? [[Gebroeker:MuijzHaafLimbo|MuijzHaafLimbo]] [[Euverlik_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:2647 (CEST)
<!-- inlichten over copyrightschendingen door Creugers, waar of niet? -->[[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlik_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:47 (CEST)
 
:::::Aan ''schelden'' heb ik mij bij mijn weten niet bezondigd. Creugers heette mij welkom in "de meis gasvrieje provinsie van oos landj". Dan mag ik daar toch wel een ironiserende opmerking over maken? Ik beweer niet dat Limburgers zo verheven zijn boven de andere Nederlanders; ik heb gezegd "roepen dat Limburg de meest gastvrije provincie van Nederland is, lijkt me een ernstige belediging aan andere provincies." Uiteraard was ook dat ironisch bedoeld. Je redenering vanuit die opmerking van mij naar eugenetica kan ik wel volgen, maar lijkt me toch wat we in de argumentatieleer een drogredenering van het hellend vlak noemen - in Engelstalige gebieden ''slippery slope'' genoemd. Partij wil ik hier liever niet worden, daarom beperk ik me zoals gezegd tot het signaleren van zaken. Primair met betrekking tot het plagiaat van Creugers. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:57 (CEST)
Regel 47 ⟶ 46:
::: Dit getuug van botte arrogansie. De luuj gewoon de moel sjnoore. Dit is gewoon eemes sjtandrechtelik veroordeile veurdat 'r auch meh is veroordeeld. En doe nutte prengel, doe Löps daomèt veurop. Ich how dich gans angesj veurgesjtild.
 
::::Je draait alles om: ''eisen'' dat je het laatste woord krijgt, ''dat'' getuigt pas van arrogantie. Verder is het onbehoorlijk om mij aan te spreken in het Limburgs terwijl je weet dat ik het Limburgs niet beheers. Tot slot is het onbehoorlijk om mij in de SamevattingSamenvatting-regel uit te schelden, maar als je het dan toch doet, doe het dan tenminste origineel. (Maar ja, daar raak ik bij iemand die bij herhaling plagiaat pleegt natuurlijk een lastig punt.) [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 17:48 (CEST)
 
* 1. Ik ben een Limburger, da's ondertussen wel bekend neem ik aan :) Een Limburger heet gewoon iedereen welkom, en dat Limburg een van de meest gastvrije provincies is komt echt niet van mij hoor.
* 2. Door het feit mij te blokkeren op nl ben ik niet in staat om mijn verdediging op een wijze te voeren zoals men eigen wel zou mogen verwachten. Als ik gewoon inloggen, had ik de gewraakte passages omtrend de naam en e-mailadres van mijn ex dan ook terstond verwijderd. We mogen dan wel geen contact meer met elkaar hebben, maar ik respecteer haar privacy. Of ze me nu zwart maakt op welke site dan ook doet er even niet toe.
* 3. Ik zal mijn gezich op nl niet meer laten zien. Dus Creugers is daar dood. Daarom staak dan ook alle gehakketak daar en ga vrolijk verder met waar jullie mee bezig zijn. Hier op Limburg zal ik mijn steentje bijdragen zo goed en zo kwaad mogelijk.
[[Gebroeker:SjnösterSjinöster|Erik Creugers]] 18 sep 2005 13:22 (CEST)
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Euverlèk_gebroeker:Muijz"