Dag Gijs, allereerst welkom op de Limburgse wikipedia. Daar ik vermoed dat je geen Limburgs spreekt maar even in het Nederlands.

Is het niet wat voorbarig om meteen een Delete-sjabloon toe te voegen bij een afbeelding die geen licentie heeft bijgesloten (hier: [1])? Je had ook de auteur kunnen vragen om alsnog een licentie bij te sluiten... Weggooien kan altijd nog! Daarnaast zeg je bij een andere afbeelding (hier [2]) dat de afbeelding ook op commons te vinden moet zijn. Helaas is dat niet zo, in ieder geval niet met de link die jij geeft... - PAhles 26 mei 2008 16:16 (CEST)

Beste Pahles, ik ben niet vertrouwd met de procedures op LI.wiki, ik wilde het probleem slechts aankaarten. Die afbeelding op Commons ga ik naar op zoek, want die heb ik zelf geüpload. GijsvdL 26 mei 2008 16:20 (CEST)
Gevonden. GijsvdL 26 mei 2008 16:22 (CEST)
En nu? Ik ben niet bekend met de procedure: moeten we de lokale afbeelding nu verwijderen, zodat de afbeelding van commons gebruikt word? - PAhles 26 mei 2008 16:31 (CEST)
De lokale afbeelding kan dan inderdaad weg. Het bestand op Commons is nu te gebruiken vanaf elk project. GijsvdL 26 mei 2008 16:35 (CEST)

Graag eerst overleg!Bewirk

Voordat je doorgaat met wijzigingen eerst overleg aub in De kaffee. - PAhles 26 mei 2008 23:16 (CEST)

Ik zie geen overleg hierover aldaar. Dat afbeeldingen die op Commons staan lokaal verdwijnen is internationale standaard, dat heeft niets met lokaal beleid te maken. GijsvdL 27 mei 2008 01:40 (CEST)
Dat kan wel zijn, maar voordat jij en Multichill hier als een dief in de nacht vanalles overhoop halen, zou het fijn zijn als dat eerst even aangekondigd werd. Nu worden er plotseling zomaar vanalles aangepast, door gebruikers die bij ons niet bekend zijn, en die ook niet bekend zijn met de gebruiken en afspraken hier. Dit is een kleine gemeenschap, iederen kent elkaar. Wij zijn gewend om grote veranderingen aan te kondigen, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Dus enige uitleg in De kaffee is gewenst! Dat jij daar niets ziet staan hierover is logisch: ik verwacht van jou dat JIJ daar een begin maakt met een overleg/aankondiging! - PAhles 27 mei 2008 07:18 (CEST)
Ok, ik had niet in de gaten dat ik jullie overviel met iets compleet nieuws. Ik heb een berichtje achtergelaten in De kaffee. Stel er gerust al je vragen, ik zal de pagina in de gaten houden en eventuele vragen proberen te beantwoorden. GijsvdL 27 mei 2008 10:12 (CEST)