Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
CiceRobot (Euverlèk | biedrages)
K oplosse roaje link Euverlik -> Euverlèk (sorry veur de oranje balk!)
Muijz (Euverlèk | biedrages)
K typo; link
 
Tekslien 5:
::Muijz, dat is noe eve vaan weineg belang, vinste wel? Maag iech diech vraoge zoe'n opmerkinge veur diech te hawwe? trouwes, iech höb de term ''Hollânders'' toch ouch wel ins oet Friese moond gehuurd. [[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlèk_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:26 (CEST)
 
:::Zeker, de animositeit van Friezen jegens Hollanders is bekend. Maar Friezen roepen ook niet dat ze de meest gastvrije provincie van ons land zijn. Zij bewonen een ''eigen'' land, dat zij onverbloemd ''het beste land ter wereld'' noemen. Een houding die ik wel kan waarderen; als je toch chauvinstchauvinist bent, dan ook totaal. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 13:04 (CEST)
 
== Veer zien ouch volwasse lui ==
Tekslien 24:
''De hele elende is dat op nl de privacy met voeten wordt getreden. Ik vindt het dan ook geheel ongepast om zomaar e-mailadressen open en bloot van andere mensen, die helemaal niet op Wikipedia actief zijn (zolang het hier gaat om geregistreerde mensen) op Wikipedia te plaatsen. Ik heb in mijn betoog de naam en e-mailadres onleesbaar gemaakt. Jij als moderator kan daar wat aan doen. Gebruik je verantwoordelijkheden dan ook, en haal voordat het te laat is de naam en het volledige e-mailadres van mijn ex van de pagina waar [[http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Ed_Stevenhagen|Ed Stevenhagen]] zijn betoog schreef compleet met naam en toenaam van mijn ex vriendin. [[http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Creugers|Erik Creugers]] 18 sep 2005 12:12 (CEST)''
 
:Geachte heer Creugers, mijn excuses dat ik in het Nederlands antwoord. Ten eerste kunt u uw klacht over de gang van zaken op de Nederlandstalige Wikipedia beter op de ''Nederlandstalige'' Wikipedia aan de orde stellen. Ten tweede ben ik ''geen'' moderator, ook niet op nl:. Ten derde kan ''iedereen'' in een wiki wijzigingen aanbrengen; daar hoeft men geen moderator voor te zijn. Gelet op de gastvrijheid van de Limburgers - die boven die van alle andere Nederlanders verheven schijnt te zijn - zult u ongetwijfeld een Limburger bereid vinden de door uw gewenste wijziging uit te voeren. Overigens gaat u in deze kwestie zelf ook niet helemaal vrij juituit. Was u het niet, die allerlei privé-informatie over de heer Stevenhagen onder onze aandacht bracht? [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:26 (CEST)
 
::Leef lui, verplaots dees persuunlike discussie ezzebleef örges aanders naotouw. Iech wèl 't hei wel leuk perbere te hawwe, en dom [[:nl:Wikipedia:Gekift|gevreigel]] euver persuunlike dinger en euver d'n aard vaan 'ne Limburger (@Muijz, es 'ne Limburger ins sjovinistisch deit beteikent dat nog ''neet'' tot 'r de [[eugenetica]]lier aonhingk!) passe dao neet in. Verplaots aander de gans discussie idd mer eve nao nl:, dao zien ze dat oondehaand wel gewoen. [[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlèk_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:35 (CEST)
Tekslien 38:
::::@Muijz: jij komt hier naar eigen zeggen alleen maar om ons in te lichten over Creugers. Dan vind ik het wel vreemd dat je daarna gaat schelden op de Limburgse gewoonte om alle andere Nederlanders ''Hollenders'' te noemen - vertel mij maar eens wat dat ermee te maken heeft. Vervolgens beweer jij dat de Limburgers - volgens Creugers - zo verheven zijn boven de andere Nederlanders, dan zitten we toch niet ver meer van een beschuldiging dat Creugers aan eugenetica doet. Zo word je hier duidelijk een partij in een conflict en doe je dus meer dan ons inlichten over copyrightschendingen door Creugers, waar of niet? [[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlèk_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:47 (CEST)
 
:::::Aan ''schelden'' heb ik mij bij mijn weten niet bezondigd. Creugers heette mij welkom in "de meis gasvrieje provinsie van oos landj". Dan mag ik daar toch wel een ironiserende opmerking over maken? Ik beweer niet dat Limburgers zo verheven zijn boven de andere Nederlanders; ik heb gezegd "roepen dat Limburg de meest gastvrije provincie van Nederland is, lijkt me een ernstige belediging aan andere provincies." Uiteraard was ook dat ironisch bedoeld. Je redenering vanuit die opmerking van mij naar eugenetica kan ik wel volgen, maar lijkt me toch wat we in de argumentatieleer een [[drogredenering]] van het hellend vlak noemen - in Engelstalige gebieden ''slippery slope'' genoemd. Partij wil ik hier liever niet worden, daarom beperk ik me zoals gezegd tot het signaleren van zaken. Primair met betrekking tot het plagiaat van Creugers. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:57 (CEST)
 
Hoho! Mag even het laatste woord hebben?
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Euverlèk_gebroeker:Muijz"