Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Cycn (Euverlèk | biedrages)
Cycn (Euverlèk | biedrages)
Tekslien 17:
:Dat had ik niet verwacht, Steinbach, in volgde het enkelvoud van [[:Categorie:Gemeinte in Noorwege]] en de schrijfwijze ''Noorwege'' van die en de moeder[[:categorie:Noorwege]] en het artikel [[Noorwege]] (Nórwaeg verwijst door naar Noorwege). Ik denk dat ''Nórwaeg'' een ander dialect van het Limburgs dan voor eerdere gevallen gebruikt is (Maastrichts, zie ik in het artikel). Als ze hernoemd moeten worden geldt dat voor de 3 categorieën en het artikel, lijkt me. Het lijkt me raar om bij één nieuwe categorie een andere schrijfwijze toe te passen, toch? [[Gebroeker:Cycn|Cycn]] ([[Euverlèk gebroeker:Cycn|euverlègk]]) 17 mrt 2020 18:22 (CET)
::"gemeinte" of "gemeintes" kump wersjienlik doordet veer hie "gemèndje" ouch es mieëvaad gebroeke; ich mein det AGL allein "gemeintes" haet. --[[Gebroeker:Ooswesthoesbes|OosWesThoesBes]] ([[Euverlèk gebroeker:Ooswesthoesbes|euverlègk]]) 17 mrt 2020 19:27 (CET)
:::(Die was lastiger, maar volgens mij volg ik het nog steeds) Dat laat nog wel het probleem met de naam van het land. Verder in het in het Maastrichts, "(Nórwaeg verwijst door naar Noorwege)" en het verschillende dialecten-probleem is iets wat je op meer niet-erkende-taal wiki's ziet... Ik vrees dat als je richting één dialect probeert te duwen dat de andere terug gaan duwen en dan wordt het bende... Ik ben geen Limburger, dat had je al gelezen neem ik aan, dus ik volg zo veel mogelijk wat ik al aantref... Ik denk dat deze gevechten (ev/mv & Noorwege/Nórwaeg) niet met mij aan moet gaan... InIk deben tussentijd:geen IkLimburger, doedat mijnhad bestje enal gelezen neem ik zalaan, alleendus maarik updatesvolg metzo deveel middelenmogelijk diewat ik al aantref... (ik ga geen Hollands neergooien met de implicite eis: "vertaal maar") maar ook deze wiki verdiende een update. [[Gebroeker:Cycn|Cycn]] ([[Euverlèk gebroeker:Cycn|euverlègk]]) 17 mrt 2020 21:57 (CET)
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Euverlèk_gebroeker:Cycn"