Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Sjinöster (Euverlèk | biedrages)
Lètste woord. Laot 't noe meh röste
Muijz (Euverlèk | biedrages)
Geen bewerkingssamenvatting
Tekslien 37:
 
::::@Muijz: jij komt hier naar eigen zeggen alleen maar om ons in te lichten over Creugers. Dan vind ik het wel vreemd dat je daarna gaat schelden op de Limburgse gewoonte om alle andere Nederlanders ''Hollenders'' te noemen - vertel mij maar eens wat dat ermee te maken heeft. Vervolgens beweer jij dat de Limburgers - volgens Creugers - zo verheven zijn boven de andere Nederlanders, dan zitten we toch niet ver meer van een beschuldiging dat Creugers aan eugenetica doet. Zo word je hier duidelijk een partij in een conflict en doe je dus meer dan ons:Geachte heer Creugers, mijn excuses dat ik in het Nederlands antwoord. Ten eerste kunt u uw klacht over de gang van zaken op de Nederlandstalige Wikipedia beter op de ''Nederlandstalige'' Wikipedia aan de orde stellen. Ten tweede ben ik ''geen'' moderator, ook niet op nl:. Ten derde kan ''iedereen'' in een wiki wijzigingen aanbrengen; daar hoeft men geen moderator voor te zijn. Gelet op de gastvrijheid van de Limburgers - die boven die van alle andere Nederlanders verheven schijnt te zijn - zult u ongetwijfeld een Limburger bereid vinden de door uw gewenste wijziging uit te voeren. Overigens gaat u in deze kwestie zelf ook niet helemaal vrij juit. Was u het niet, die allerlei privé-informatie over de heer Stevenhagen onder onze aandacht bracht? [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:26 (CEST)
<!-- inlichten over copyrightschendingen door Creugers, waar of niet? -->[[Gebroeker:HaafLimbo|HaafLimbo]] [[Euverlik_gebroeker:HaafLimbo|<small>Velim, non opto</small>]] 18 sep 2005 12:47 (CEST)
 
:::::Aan ''schelden'' heb ik mij bij mijn weten niet bezondigd. Creugers heette mij welkom in "de meis gasvrieje provinsie van oos landj". Dan mag ik daar toch wel een ironiserende opmerking over maken? Ik beweer niet dat Limburgers zo verheven zijn boven de andere Nederlanders; ik heb gezegd "roepen dat Limburg de meest gastvrije provincie van Nederland is, lijkt me een ernstige belediging aan andere provincies." Uiteraard was ook dat ironisch bedoeld. Je redenering vanuit die opmerking van mij naar eugenetica kan ik wel volgen, maar lijkt me toch wat we in de argumentatieleer een drogredenering van het hellend vlak noemen - in Engelstalige gebieden ''slippery slope'' genoemd. Partij wil ik hier liever niet worden, daarom beperk ik me zoals gezegd tot het signaleren van zaken. Primair met betrekking tot het plagiaat van Creugers. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 12:57 (CEST)
 
Hoho! Mag even het laatste woord hebben?
 
:Nee. [[Gebroeker:Muijz|Muijz]] 18 sep 2005 13:26 (CEST)
 
* 1. Ik ben een Limburgers, da's ondertussen wel bekend neem ik aan :) Een Limburger heet gewoon iedereen welkom, en dat Limburg een van de meest gastvrije provincies is komt echt niet van mij hoor.
* 2. Door het feit mij te blokkeren op nl ben ik niet in staat om mijn verdediging op een wijze te voeren zoals men eigen wel zou mogen verwachten. Als ik gewoon inloggen, had ik de gewraakte passages omtrend de naam en e-mailadres van mijn ex dan ook terstond verwijderd. We mogen dan wel geen contact meer met elkaar hebben, maar ik respecteer haar privacy. Of ze me nu zwart maakt op welke site dan ook doet er even niet toe.
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Euverlèk_gebroeker:Muijz"