Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
GijsvdL (Euverlèk | biedrages)
 
Tekslien 12:
:Ik zie geen overleg hierover aldaar. Dat afbeeldingen die op Commons staan lokaal verdwijnen is internationale standaard, dat heeft niets met lokaal beleid te maken. [[Gebroeker:GijsvdL|GijsvdL]] 27 mei 2008 01:40 (CEST)
::Dat kan wel zijn, maar voordat jij en Multichill hier als een dief in de nacht vanalles overhoop halen, zou het fijn zijn als dat eerst even aangekondigd werd. Nu worden er plotseling zomaar vanalles aangepast, door gebruikers die bij ons niet bekend zijn, en die ook niet bekend zijn met de gebruiken en afspraken hier. Dit is een kleine gemeenschap, iederen kent elkaar. Wij zijn gewend om grote veranderingen aan te kondigen, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Dus enige uitleg in [[Wikipedia:De kaffee|De kaffee]] is gewenst! Dat jij daar niets ziet staan hierover is logisch: ik verwacht van jou dat JIJ daar een begin maakt met een overleg/aankondiging! - [[Gebroeker:Pahles|PAhles]] 27 mei 2008 07:18 (CEST)
:::Ok, ik had niet in de gaten dat ik jullie overviel met iets compleet nieuws. Ik heb een berichtje achtergelaten in De kaffee. Stel er gerust al je vragen, ik zal de pagina in de gaten houden en eventuele vragen proberen te beantwoorden. [[Gebroeker:GijsvdL|GijsvdL]] 27 mei 2008 10:12 (CEST)
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Euverlèk_gebroeker:GijsvdL"