Plaetje:MediaWiki edit page buttons accessibility change 2017, after.png

MediaWiki_edit_page_buttons_accessibility_change_2017,_after.png((572 × 238 pixel, besjtandsgruutde: 49 kB, MIME type: image/png))

Dit besjtandj kump van Wikimedia Commons en kin ouch in anger projekte gebroek waere. De pagina mit de besjtandjsbesjrieving wurt hiejónger weergegaeve.

Besjrieving

Besjrieving
English: Screenshot of the impact of the planned accessibility change in 2017 to the MediaWiki edit page buttons.
Datum
Brón Screenshot
Sjriever MediaWiki, mw:UX standardization and mw:Editing team developers and volunteers.

Licentie:

Of deze screenshot bevat geen delen of beelden van copyrighted programma's of de auteur heeft het vrijgegeven onder een vrije licentie (welke onder dit bericht zou moeten staan) en daardoor volgt het de licentie rechtlijnen van Wikimedia Commons. Het mag vrijelijk gebruikt worden naargelang de licentie.

Dit bestand is gelicentieerd onder de Expat Licentie, soms ook bekend als de MIT Licentie:

Copyright © Auteur

Hierbij wordt toestemming verleend, kosteloos, aan iedereen, die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt, de Software te verspreiden zonder beperking, inclusief zonder de beperking het recht te hebben om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samen te voegen, publiceren, distribueren, in sublicentie te geven, en / of van kopieën van de Software te verkopen, en aan personen toe te staan aan wie de Software is ingericht om dit te doen, onderworpen aan de volgende voorwaarden:

De bovenstaande auteursrechtenvermelding en deze toestemming moet opgenomen worden in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

De Software wordt geleverd "zoals deze is", zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en onschendbaarheid. In geen geval zullen de auteurs of auteursrechtenhouders aansprakelijk worden gesteld voor enige claim, schade of andere aansprakelijkheid, hetzij in een contractuele handeling, onrechtmatige daad of anderszins, voortvloeiend uit, uit of in verband met de Software of het gebruik of andere transacties in de software.


Aan de uploader: De MIT License heeft verschillende versies, je wilt mogelijk een meer preciezere licentie specificeren. Klik {{MIT}} om de details te zien.

GNU head

Dit werk is vrieje software; doe moogs de software heroetgaeven en/of aanpassen in euvereinkoms mit de veurwaerd van de GNU Lesser General Public License wie gepubliceerd door de Free Software Foundation. De geldende versie is 2 van de Licentie, of waatfer later versie denouch. Dit werk wurd gedistribueerd in de haop det 't broekbaar is, mer zonger einig garantie; zelfs zonger de impliciete garantie van gooj werking of gesjikheid veur e bepaald doel. Zuuch versie 2 en versie 3 van de GNU General Public License veur mier details.

NB: Als het screenshot werk laat zien dat niet een direct resultaat is van de programmacode zelf, zoals tekst of beelden die niet het werk zijn van het programma, moet de licentie van dat werk los geïndiceerd worden.


Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

12 jun 2017

Besjtandshistorie

Klik op 'ne datum/tied óm 't besjtand te zeen wie 't oetzaog op det tiedsjtip.

Datum/TiedMiniatuurplaetjeAafmaetingeGebroekerKómmentaar
hujig12 jun 2017 20:15Miniatuurplaetje veur versie per 12 jun 2017 20:15572 × 238 (49 kB)Jdforrester (WMF)User created page with UploadWizard

Dit plaetje weurt op de volgende pazjena's gebroek:

Globaal besjtandjsgebroek

De volgende anger wiki's gebroeke dit bestandj:

Bekiek wikiwied gebroek van dit bestandj.

Metadata