Koran.png((640 × 536 pixel, besjtandsgruutde: 729 kB, MIME type: image/png))

Dit besjtandj kump van Wikimedia Commons en kin ouch in anger projekte gebroek waere. De pagina mit de besjtandjsbesjrieving wurt hiejónger weergegaeve.

Besjrieving

Español: Imagen del Corán. Collection: Library of Congress, Washington, USA

Source: https://www.loc.gov/exhibits/world/images/wt0001_2s.jpg


Public domain
Dit werk bevindt zich in het publieke domein in de Verenigde Staten omdat het is vervaardigd door een ambtenaar van de Amerikaanse federale overheid tijdens de uitoefening van zijn functie, en het daarmee volgens Titel 17, Hoofdstuk 1, Sectie 105 van de United States Code [Engelstalige link] een werk van de Amerikaanse federale overheid [Engelstalige link] is. Nota bene: Het bovenstaande is alleen van toepassing op werken van de federale overheid of een van haar onderdelen, en niet op werken van een afzonderlijk(e) Staat, Territorium, Commonwealth, County, Gemeente, of enig andere bestuurlijke eenheid. Dit sjabloon is ook niet van toepassing op ontwerpen voor postzegels, door de United States Postal Service openbaar gemaakt sinds 1978 [Engelstalige link]. Zie Art. 206.02(b) van "Compendium II: Copyright Office Practices" (Engelstalig).

Besjtandshistorie

Klik op 'ne datum/tied óm 't besjtand te zeen wie 't oetzaog op det tiedsjtip.

Datum/TiedMiniatuurplaetjeAafmaetingeGebroekerKómmentaar
hujig4 jun 2005 19:49Miniatuurplaetje veur versie per 4 jun 2005 19:49640 × 536 (729 kB)NGerda~commonswikiSource: http://www.loc.gov/exhibits/world/images/wt0001_2s.jpg {{PD-USGov}}

Dit plaetje weurt op de volgende pazjena's gebroek:

Globaal besjtandjsgebroek

De volgende anger wiki's gebroeke dit bestandj:

Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Plaetje:Koran.png"