Plaetje:Die Gartenlaube (1867) b 565.jpg

Oearsprunkelik bestandj((1.706 × 2.188 pixel, besjtandsgruutde: 657 kB, MIME type: image/jpeg))

Dit besjtandj kump van Wikimedia Commons en kin ouch in anger projekte gebroek waere. De pagina mit de besjtandjsbesjrieving wurt hiejónger weergegaeve.

Besjrieving

Die Gartenlaube  Template:Gartenlaube (1867) s:de:Die Gartenlaube (1867)
Sjriever
various
image of artwork listed in title parameter on this page
Titel
Die Gartenlaube
Óngertitel Illustrirtes Familienblatt
Oetgaever
Besjrieving
Oorspronkelijk onderschrift: "
Paul Heyse.
"
Deutsch: Bild aus Seite 565.
English: Image from page 565.
afbeeldingsextractieproces
Dit bestand is geëxtraheerd uit een ander bestand
: Die Gartenlaube (1867) 565.jpg
origineel bestand
Sjpraok Duits
Datum van uitgave 1867
publication_date QS:P577,+1867-00-00T00:00:00Z/9
Plaats van oetgifte Leipzig
Brón zelf gefotografeerd
Deutsch: Aufgenommen mit einer Pentax K20D und PK_Tether 0.4.5 einem Freeware Programm zur Fernbedienung von Pentax DSLR's.
Permissie
(Hergebroek van dit besjtandj)
Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 80 jaar of minder is.


Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1929.


Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

gepubliceerd in Nederlands

Die Gartenlaube Nederlands

pagina Nederlands: 565
datum van uitgave Nederlands: 1867

Besjtandshistorie

Klik op 'ne datum/tied óm 't besjtand te zeen wie 't oetzaog op det tiedsjtip.

Datum/TiedMiniatuurplaetjeAafmaetingeGebroekerKómmentaar
hujig27 jun 2011 15:48Miniatuurplaetje veur versie per 27 jun 2011 15:481.706 × 2.188 (657 kB)Jowinix== {{int:filedesc}} == {{Gartenlaube (1867)|Die_Gartenlaube_(1867)_565.jpg|Die_Gartenlaube_(1867)_566.jpg}} Category:Paul Heyse

Dit plaetje weurt op de volgende pazjena's gebroek:

Globaal besjtandjsgebroek

Metadata

Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Plaetje:Die_Gartenlaube_(1867)_b_565.jpg"